jueves, octubre 06, 2005

Sitges



Si si siiiii, ens en anem al festival de Cinema Fantàstic, uooooooooohhhhhhhhhh, es kestik algo emocionà, jejejjjj. Ha sigut tota una aventura conseguir les entrades per a totes les pelis ke volem vore, però segur ke mereixerà la pena. ´Realment això de fer "excursions" sempre m'ha emocionat, me torno més xiketa kada vegà ke ho faig :)

Anem Donís, Jorge i jo el dimecres, ke és festa, i starem mirant pelis desde les 9 del matí fins aproximadament les 5 de la matinà. Tota una marató, i ademés ke totes son subtitulades, klaro, jejejjj, no sabeu lo ke ens ha kostat konvencer a un ke jo me sé ;) Unaltra kuestió son els horaris, ke no ens deixen temps de menjar fins les 8 o les 9 de la vesprà... no se si ens deixaran entrar sandwich o algo (si heu estat alguna vegada em podrieu informar :) ).

Les pelis ke anem a vore son :

Born to Fight
Mind Game
The Jacket
Shutter
The Great Yokai War (Yokai Daisenso)
What the bleep do we know?
Sympathy for Lady Vengeance
Lady Snowblood (Shurayukihime)
Spirits (Oan Hôn)


Les he escrit per si teniu referències d'alguna de elles. A mi em fa ilusió especialment la del Yokai, perke és kom un pok de fantasía i eixes koses, la dona dels dos kaps, la del koll elàstik, en fin, ke li hem de fer.... En la de Lady Snowblood tb tink un interes especial. He llegit ke Kill Bill està basada en akesta peli, i ke inklus a la banda sonora koincideixen en una kansoneta, una de les meues preferides de kill bill, per cert. pos resulte ke esta kansó la kante lactriu protagonista de lady snowblood. son eixes senyals ke te van dient ke no ho estas fent tan mal, kom kuan fas senderisme i vas trobant les fletxetes, saps? pos pa mi és lo mateix, estes "kasualitats" me fan ke li trobo un cert sentit a tot (koses meues ). La de Sympathy for Lady Vengeance es de la saga de Old Boy i fa molt bona pinta, ademés el dia ke la vorem natros justament venen o els de lekip tècnik o alguns aktors, i enkara ke els vejem de lluny sempre fa un poket de konvoi. De les altres no se gran kosa, la veritat, aixina ke a vore si me tireu una maneta, vale??

I si voleu kontarme algo del festival pos de maravilla, perke mai hem stat ningú de natros i anem un pok a la aventura.

Torno pronte, de veres

Bessitets

3 Comentaris:

At 11:59 a. m., Blogger Unknown va dir...

A ver, en principio.. dejar dejar no dejan... pero nadie te va a revisar la mochila y si no hacéis mucho ruido con el papel albal, no hay problema. En El Retiro hay una máquina de bebidas en la antesala, después de dar la entrada, así que llevad suelto. En el Casino Prado no hay. El Auditori es enorme y las butacas tienen para sacar un plástico escondido en el lado y ponerlo a modo de pupitre.

Por cierto, yo tb he tenido sobredosis de cine y os recomiendo que llevéis bebida, que aprovechéis los momentos antes de una peli para turnaros e ir al lavabo mientras otros guardan el sitio, que os llevéis algun tipo de colirio o lágrimas artificiales (Viscofresh (para humedecer) o Vispring (para rojeces y picores) van bien) y luego por último que os enchuféis por vena la cafeina o la teina que necesitéis.

Ánimo!!!

EKI
http://ekifilms.blogspot.com

 
At 9:17 a. m., Anonymous Anónimo va dir...

Encara no he vist MIRRORMASK, però posaria la mà al foc q serà una de les millors del festival d´aquest any. Segur. Palabra de cinèfil. ;)

 
At 6:01 p. m., Blogger Jorco va dir...

jo hi vaig estar l'any que va estar el Douglas Trumbull, autor dels efectes especials de pel·lícules com "Blade Runner" i (aquesta la vaig veure a l'Auditori, a la darrera sessió...)"2001, a Space Odyssey".
Recorde la decepció que ens vam endur amb un film espanyol: "memorias del ángel caido" (de David Alonso i Fernando Cámara)...hi vam entrar perquè el cartell anunciador era d'allò més inquietant...i després...l'estètica semblava la d'una tele-sèrie d'antena3 (o siga, que de yuyu res)

 

Publicar un comentario

<< Home