lunes, noviembre 07, 2005

Miusik

Grans i menuts, xiks i xiketes, ací stem investigant a vore si aprenem algo! Mhe agarrat una pàgina ke va de "utilidades para blogs", i una a una a vore ke passe. Ja se ke lo primé ke tindria ke pensar és en buskar un dibuixet kanyero i kanviar el disseny del blog, almenys el fondo o el espai on va el títul, però (wardeu-me el sekret) ... no se fer-hooooooo!!! Trankils ke ara tot açò son proves i puk arribà a dixà un blog algo kaòtik, però en el temps ja anirem llevant lo ke sobre de lo ke hem fikat. Tampok se si deu ser molt legal açò de la músika ni ke pot passar-me en kas de star pruibit... si ho saps me podries tirà una maneta, ke sok molt jove pa anà a la presó, i més enkara pa anà pagant multes :) gràcies templats!

Powered by Castpost

6 Comentaris:

At 8:37 p. m., Blogger momodenit va dir...

Vaja, ke feo kede això dels kuadrets a on tindrien ke haver-hi accents :(

 
At 8:56 p. m., Anonymous Anónimo va dir...

Está claro que no se puede por ley poner canciones con derechos, pero no creo que en castpost se pongan a revisar usuario por usuario, o sea que por eso no te preocupes :)

 
At 9:05 p. m., Blogger momodenit va dir...

Ja he arreglat lo dels kuadrets, spero ke no ho hajeu vist ;)

Blogum, gràcies per contestar, però enkara ke no passe normalment, si passe... ke me passarie??

 
At 9:12 p. m., Anonymous Anónimo va dir...

joerr bego, k xulo esta açò, sk stes coses d internet me impacten molt...spero k pronte pugues conta algún gran festival k mos hem pegat k fa temps k no fem festa grosa!!ejjeje b, res....amún LA TORREEE!!!

 
At 10:05 a. m., Anonymous Anónimo va dir...

Jo també intento possar música en el meu blog però no em funcionaaaaa!
Encara m'hauré de passar a blogger...

 
At 11:50 a. m., Blogger momodenit va dir...

Torratina, moltes gràcies per la visiteta, i a vore si t'animes a obrir-te'n un, si jo puk podeu tots ;)

Luthien, crec ke no pot fikar-se a tots els blogs direktament, però jo vaig visitar la teua miusik amb l'enllaç ke tens. Me va emocionà trobar-me amb la de Eagle fly free, gràcies!! Bueno, potser serie millor fikar els títuls de les kansons a banda de fikar "la músika ke eskolto", aixina els teus lektors ja sabriem lo ke ens trobarem darrere del link i ens face més goig... o potser és millor kom ho tens i mantindre la intriga.. tú mateixa, és el teu blog i tú manes bunika!!

 

Publicar un comentario

<< Home